Wyodrębnij strony
Wyodrębnij wybrane strony z pliku PDF do nowego dokumentu.
Upuść tutaj swój plik PDF lub kliknij, aby wybrać
PDF do 100 MB
Wprowadź numery stron oddzielone przecinkami. Zakresy są obsługiwane (np. 2-5).
Wyodrębnij wybrane strony z pliku PDF do nowego dokumentu.
Upuść tutaj swój plik PDF lub kliknij, aby wybrać
PDF do 100 MB
Wprowadź numery stron oddzielone przecinkami. Zakresy są obsługiwane (np. 2-5).
Wyodrębnienie stron PDF to zachowanie tylko tych arkuszy, na których Ci zależy, i pozostawienie reszty. To właściwy ruch, gdy chcesz udostępnić jedynie istotną część dużego pliku: wyciągnięcie pojedynczego formularza z umowy, wyodrębnienie zaświadczenia ukrytego w stustronicowym skanie czy wysłanie tylko użytecznego załącznika bez ujawniania całego dokumentu.
Aby wybrać strony, wypisz numery lub zakresy, które chcesz zachować. Możesz wyodrębnić pojedynczą stronę z PDF, ale możesz też połączyć kilka wyborów w jednym przebiegu, na przykład 2, 5-8, aby od razu pobrać stronę 2, a następnie blok stron od 5 do 8. Sprawdź rzeczywistą numerację stron, która nie zawsze odpowiada numerom nadrukowanym na stronach.
Operacja nigdy nie narusza Twojego pliku źródłowego: pozostaje on nienaruszony, a narzędzie tworzy nowy plik PDF zawierający tylko wybrane przez Ciebie strony. Odchodzisz z dwoma dokumentami i możesz powtarzać proces tak często, jak chcesz, niczego nie uszkadzając.
W zależności od celu lepiej mogą pasować inne narzędzia. Aby pociąć dokument na kilka osobnych plików, użyj split. Jeśli wolisz usunąć kilka stron, niż zachować garść, delete-pages działa odwrotnie. Aby zebrać wyodrębnione fragmenty z powrotem w jeden dokument, użyj merge, a reorder pozwala zmienić ich kolejność.
Jeśli chodzi o prywatność: Twoje pliki są przetwarzane, a następnie automatycznie usuwane, i do korzystania z narzędzia nie jest potrzebna żadna rejestracja.
Prześlij
Prześlij plik PDF do obszaru upuszczania (lub przeciągnij i upuść go).
Skonfiguruj
Wyodrębnij wybrane strony z pliku PDF do nowego dokumentu.
Pobierz
Pobierz gotowy dokument jednym kliknięciem — Twoje pliki są automatycznie usuwane po przetworzeniu.